OM SOLLERUD BARNEHAGE
Sollerud Barnehage er en ikke-kommersiell, enkeltstående barnehage uten tilhørighet til noen kjede eller konsern. Barnehagen er populær blant søkere, og er blitt kjent for sine kreative og morsomme “happenings”! Vi benytter oss ofte av vår nærhet til sjøen, og går mye på tur i nærområdet.

ORGANISERING
Vi er en foreldreeid barnehage med to avdelinger. De heter Karius og Baktus, og hver avdeling har 18 plasser for barn i alderen 2-6 år. Det er tre ansatte inkl. en pedagogisk leder på hver avdeling. Med daglig leder har barnehagen totalt 7 heltidsansatte. I tillegg har vi en gruppe faste vikarer som jobber deltid etter behov.

HAPPENINGS
Sollerud barnehage har lang tradisjon for å gjøre noe ekstra, ikke bare ved kjente merkedager og høytider, men også i forbindelse med våre egne temadager. Dette inkluderer
OL-dag med tenning av OL-ild, åpningsseremoni og skirenn! Hvert år benytter vi en ekstra varm sommerdag til å gjøre om barnehagen til en vannpark med vannsklier, vannspreder og vannpistoler! Barna elsker også Halloween i Sollerud! Da er det disco, spindelvev og skummel kake!

ÅPNINGSTIDER
Barnehagens åpningstider er 07:30 til 16:45 alle hverdager. Vi holder sommerstengt i fellesferien.

MAT
Barna har med seg en matpakke hjemmefra 4 ganger i uken som de spiser til lunsj. På disse dagene serveres måltid nummer to i barnehagen. Vi veksler mellom påsmurt brødmat og varme retter vi får levert tre ganger i uken. Hver uke har en turdag, og på den dagen tar barna med seg to matpakker hjemmefra. Den ene matpakken nytes ute i friluft!

Pris for mat: 600,- pr måned

OPPTAK
Søknad om plass i Sollerud barnehage gjøres gjennom kommunens nettsider.
Pris for opphold: 3230,- pr måned.

Barnehagen har søskenprioritet ved opptak. Vi har også prioritet for barn som er bosatt i sameiet Bestumveien 84-86. Merk at flertallet av barna ikke bor på disse adressene, og at alle kan søke plass hos oss!